Skip til primært indhold

Testcentret ændrer midlertidigt åbningstiderne

Fra mandag 8. november og tre uger frem ændrer testcentret på Randersvej i Esbjerg åbningstiderne i hverdagene. Åbningstiderne i weekenderne bliver også ændret.

På grund af en beslutning truffet for nogle måneder siden, da efterspørgslen var mere i bero, er testcentrene i Region Syddanmark nødsaget til at indskrænke åbningstiderne midlertidigt.

Det gælder også for testcentret på Randersvej i Esbjerg, hvor åbningstiderne indskrænkes med fire timer i hverdagene og to timer i weekenderne gældende fra mandag 8. november.

Efterspørgslen på test er imidlertid steget de seneste uger, og derfor er der allerede truffet beslutning om at udvide åbningstiderne igen. Grundet varslingsregler for medarbejderne kan beslutningen dog først udmøntes i uge 48.

Frem over vil åbningstiderne være:

  • Fra mandag 8. november: Hverdage fra klokken 9 til 17 og weekender fra klokken 9 til 15.
  • Fra mandag 29. november: Hverdagen fra klokken 7 til 19 og weekender fra klokken 9 til 15.
  • Frem til mandag 8. november hedder åbningstiderne: Hverdage fra klokken 7 til 19 og weekender fra klokken 8 til 16.

Ændringer i Billund Lufthavn

I Billund Lufthavn er der også ændringer på vej for testenheden. Fra uge 45 er det nemlig slut med at blive testet uden forudgående tidsbestilling for alle andre end rejsende.

Beslutningen er truffet i et samarbejde mellem Billund Lufthavn og Region Syddanmark og skyldes et ønske om at komme den stigende kødannelse til livs. Frem over vil det altså kun være muligt at blive testet for borgere med tidsbestilling samt for rejsende til og fra Billund Lufthavn.

Rejsende har mulighed for at blive testet fra 72 timer før udrejse og i op til 24 timer efter indrejse ved fremvisning af boardingkort eller billet.

APPFWU01V