Skip til primært indhold

Sygehuskøkkenet

Læs mere herunder

I sygehuskøkkenet sørger for, at du får tilbudt velsmagende og ernæringsmæssig korrekt mad under din indlæggelse. Køkkenpersonalet arbejder i teams, som sørger for planlægning, tilberedning, produktion og efterfølgende rengøring. Køkkenerne i Esbjerg, Grindsted og Psykiatrien, Esbjerg er ansvarlige for maden til  patienter, personalekantinen og mødeforplejning.

Det er vores ønske, at dagens måltider vil

  • Være en positiv oplevelse
  • Glæde og opmuntre
  • Leve op til dine forventninger og individuelle behov
  • Give dig mulighed for at spise noget, du har lyst til

Sygehuskøkkenet
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700 Esbjerg

Telefon
7918 2518 (kl. 7.00-14.30)
E-mail   
SVS-Produktionskoekkenet@rsyd.dk 

Herunder finder du Fødevarestyrelsens rapportering på vores køkkener. 

Hvad er smiley-ordningen?

"Smiley-ordningen viser, hvor godt butikker, restauranter og andre virksomheder, der sælger fødevarer til forbrugerne, efterlever lovgivningens krav til håndtering af fødevarer."

Vores rapporter 

Herunder finder du vores forskellige rapporter. Tryk på linket for at gå til det specifikke områdes rapporter:

  • At lave indbydende og fristende mad
  • At sætte kvalitet, faglighed og udvikling i højsædet
  • At have strenge krav til hygiejne
  • At imødekomme gamle madtraditioner og nye spisemønstre

Værdierne tager udgangspunkt i Sydvestjysk Sygehus' Mål og Værdier. 

  • Åbenhed
  • Udvikling
  • Ansvarlighed
  • Professionalisme
  • Respekt
APPFWU01V