Skip til primært indhold

Ambulatorium

Læs mere herunder

I Blodsygdomme Ambulatorium foretages behandling og kontrol af patienter, som ikke behøver indlæggelse. Du kan læse mere om behandlingsområder og de undersøgelser, vi tilbyder via menuen til venstre.

Funktionen varetages af speciallæger eller læger under uddannelse til speciallæge i samarbejde med sygeplejersker. Arbejdet er planlagt således, at patienten så vidt det er muligt møder den samme læge og sygeplejerske hver gang.

Blodsygdomme Ambulatorium har årligt cirka 8000 ambulante besøg. Nogle patienter kommer som nyhenviste fra egen læge/speciallæge, mens andre kommer til kontrol efter at have været indlagt på Sengeafsnit E2 - Blodsygdomme. 

Blodsygdomme Ambulatorium E3 ligger på 3. sal i bygning E. Gå ind ad hovedindgangen og følg Hovedstrøg til E. Tag elevator eller trappe til E3.

Indkaldelse

Du vil altid modtage en skriftlig indkaldelse forud for dit besøg i Blodsygdomme Ambulatorium.

Som patient skal du medbringe:

  • En liste over den medicin du tager
  • Evt. en pårørende eller anden ledsager

Hvis du har spørgsmål, er det en god idé at skrive dem ned på et stykke papir og tage dem med ind til konsultationen.

Ankomst

Når du ankommer til Blodsygdomme Ambulatorium bedes du tage plads ventearealet med det røde gulv. Lægen og sygeplejersken vil kalde ind til undersøgelse/samtale, når det er din tur ifølge bookingen.

Befordring

Som hovedregel skal du selv sørge for at komme til og fra sygehuset og selv betale for transporten. Du kan læse mere om transport og befordring her.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din undersøgelse eller behandling i ambulatoriet, er du meget velkommen til at ringe. Hvis du bliver forhindret i at møde i ambulatoriet til en aftalt tid, er det vigtigt, at du melder afbud hurtigst muligt.

Blodsygdomme Ambulatorium kan kontaktes på telefon 7918 2208 på alle hverdage kl. 8.30-14. 

Sygeplejerskerne har telefontid mellem kl. 8-9 og kl. 14-15.

Du kan også sende en mail: Send sikker e-mail til Blodsygdomme via borger.dk. Skriv gerne "Blodsygdomme Ambulatorium" i emnefeltet.

Vi bestræber os på at besvare e-mails inden for 2-3 hverdage.  Derfor skal akutte problemstillinger ikke ske via mail.

APPFWU02V