Skip til primært indhold

Urinvejskirurgisk Ambulatorium

Læs mere herunder

Om Urinvejskirurgisk Ambulatorium

Urinvejskirurgisk Ambulatorium er beliggende i stueetagen, Bygning B. Vi har fælles venteareal med Ortopædkirurgisk og Karkirurgisk Ambulatorium samt Ambulatorium for Kvindesygdomme. Når du ankommer i ambulatoriet, bedes du scanne dit sygesikringskort i receptionen. Tag venligst derefter plads i venteværelset. Vi har fælles venteareal med Ortopædkirurgisk og Karkirurgisk Ambulatorium samt Ambulatorium for Kvindesygdomme. Du kan opleve ventetid, da vi også modtager akutte patienter. Vi vil forsøge at informere dig løbende om ventetid – henvend dig gerne i skranken, hvis du er i tvivl.

Vi anser dig som ekspert i dit eget liv og vi ønsker at indgå i et tæt samarbejde med dig. Det gør vi ved at høre og respektere din viden, ønsker og behov og træffe beslutninger om behandlingsforløbet i fællesskab med dig og dine pårørende. Samtidig er det vigtigt for os, at du får et trygt forløb ved at møde et engageret, venligt og imødekommende personale i vores ambulatorium.

Ambulant besøg

I vores ambulatorie foregår der både udredning, behandling og kontrol. Du kan i ambulatoriet både møde til et lægeambulatorium og et sygeplejeambulatorium. Ved nogle besøg foregår konsultationen udelukkende ved en sygeplejerske. Nogle af vores konsultationer afholdes desuden som video- eller telefonkonsultationer. Vi beskriver i dit indkaldelsesbrev, hvordan du skal forberede dig til besøget i ambulatoriet. Du skal være meget opmærksom på, at der kan være skemaer, du skal udfylde flere dage forud for besøget.

APPFWU02V