Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Vejledning til kostregistrering

Skemaet medbringes til samtalen hos diætisten eller sendes til
Diætambulatoriet
Sydvestjysk Sygehus Esbjerg eller Grindsted
 

Alt, hvad du spiser og drikker skrives på skemaet, og der udfyldes en kolonne for hver dag.
Fx 3 hverdage og 1 weekenddag, helst i forlængelse af hinanden.

Beskriv den spiste mængde så nøjagtigt som muligt.

Glem ikke at angive

  • morgenmadstyper, fx havregryn, cornflakes, chokopops
  • brødtype, fx rugbrød, rundstykke eller knækbrød
  • fedtstof, fx smør, plantemargarine, eller minarine
  • ostens fedtprocent
  • hvilken slags grøntsager, der indgår i råkost og salater
  • hvilken slags kød, der er anvendt ved tilberedning af den varme ret
  • hvilken slags pålæg
  • kager, drikkevarer og slik
  • sukker og fløde i te og kaffe
  • sukker på brød eller lignende


Angiv mængderne i

  • tsk., spsk., skiver, stk., g eller deciliter
  • angiv eventuelt vægten i gram (brød, gryn, kartofler, ris og pasta)

Medbring gerne poser og anden emballage fra fx brød og mysli.


Klokkeslæt
Angiv klokkeslæt for hvornår du spiser.

Opstår der tvivl i forbindelse med kostregistreringen, kan du altid kontakte den kliniske diætist.
Hvis du ikke har modtaget skemaet til kostregistrering fra den kliniske diætist, kan det findes via dette link.

Logo


Siden er sidst opdateret 15-8-2017



Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk