Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden


Kort og godt om SVS

Bragt i nyhedsbrevet SVS-NYT den 2. maj 2018

Sydvestjysk Sygehus har haft besøg af både Grindsted Musikskole og en masse friske spejdere. Vi har også fået en ny, spændende tavle og en topmoderne scanner. Det er bare noget af, der sker på Sydvestjysk Sygehus. 

 

SVS-NYT
Sydvestjysk Sygehus (SVS) måtte have hjælp af en kran, da sygehusets nye syv tons tunge MR-scanner skulle løftes ned gennem taget og trilles på plads i sygehusets MR-Center.Den nye MR-scanner er dobbelt så stærk som sygehusets øvrige scannere, og skal i et samarbejde med Urologisk Afdeling være med til at bekæmpe prostatakræft.
 
SVS-NYT

Tiden kan være lang, når man er syg og indlagt. Derfor er det altid dejligt med besøg udefra og det fik sengeafdelingerne på SVS Grindsted i april - endda af den musikalske slags. Det var Grindsted Musikskole, der gav koncerter i dagligstuerne på medicinsk sengeafdeling og i Neurorehabiliteringen .
Oplevelsen var så positiv for patienterne, at det allerede er aftalt, at Musikskolen kigger forbi igen senere på foråret med et børnekor. 

 

SVS-NYT
Et træ og en væg er skudt op midt i forhallen på SVS i Esbjerg. Begge dele relaterer sig til et stort demensprojekt, der skal gøre medarbejderne på Sydvestjysk Sygehus endnu bedre til at tage imod demente patienter og deres pårørende - vi vil nemlig være et demensvenligt sygehus!

På væg og træ kan du læse meget mere om projektet, dets målsætninger og betydning.

 

SVS-NYT
En lørdag i april var der anderledes aktivitet i forhallen på SVS i Esbjerg. Her legede sygehuset nemlig med, da godt 100 spejdere i børne- og ungestørrelse var på byløb rundt i Esbjerg. En af løbets poster lå i forhallen, hvor sygeplejerske Ingeborg og kvalitetsmedarbejder Lene stod klar til at måle puls og lytte til spejderhjerter.
 
SVS-NYT

På Sydvestjysk Sygehus vil vi hele tiden gerne gøre det lidt bedre for vores patienter og deres pårørende.

Nyeste initiativ er opsætningen af en forbedringstavle i Fælles Akutmodtagelsen (FAM), hvor afdelingen fortæller om sine forbedringstiltag og inviterer patienter og pårørende til at dele deres forbedringsideer.

Tavlen er centralt placeret tæt ved sygehusets fire elevatorer, så stop op og bliv klogere på, hvordan FAM løbende forbedrer sig - eller endnu bedre: Del ud af dine forslag til, hvordan vi bliver bedre!  

    

 

 


Siden er sidst opdateret 7-1-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring