Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilJob / ledige stillingerpilSydvestjysk Sygehus som arbejdspladspilEn fleksibel ledelse og gode kollegaer på Sydvestjysk Sygehus gør to karrieredrømme mulige

En fleksibel ledelse og gode kollegaer på Sydvestjysk Sygehus gør to karrieredrømme mulige

Rikke Riber

Rikke Riber Zachariassen har netop vundet DM i håndbold sammen med resten af Team Esbjerg. Sideløbende med håndboldkarrieren arbejder hun på Sydvestjysk Sygehus som kvalitetsmedarbejder på Medicinsk Afdeling. Fleksible arbejdsforhold gør det muligt.

Håndbolden har første prioritet, men Rikke Riber Zachariassen har altid ønsket både at have håndbolden og et job ved siden af. Hun læste derfor folkesundhedsvidenskab på SDU inden for rammerne af Syddansk elite, der støtter og rådgiver studerende, der dyrker sport på eliteplan. Nu bruger hun uddannelsen i sit job på Sydvestjysk Sygehus.

En fleksibel ledelse og gode kollegaer
Når man spiller håndbold på eliteplan, kan man bruge mellem 3 og 15 timer om dagen.

- Træning og kampe rundt i hele Danmark og Europa fylder naturligvis mest, men derudover følger der også andre forpligtelser med, såsom træning af ungdomshold, sponsorarrangementer og lignende.

Når det skal kombineres med et arbejde skal arbejdsforholdene være ret fleksible.

- Jeg arbejder 15 timer om ugen, men det er meget forskelligt, hvordan timerne fordeles. Så det er nogle meget fleksible forhold, og jeg er utrolig glad for, at det kan lade sig gøre og at ledelsen er tilfredse med ordningen, siger Rikke Riber Zachariassen og fortsætter:

- Jeg prøver så vidt muligt også at være fleksibel. Når det er muligt, så fordeler jeg fx timerne, så det passer med mine opgaver. Nogle gange er det bedst, at jeg er der 3 timer om dagen – andre gange, at jeg tager to almindelige arbejdsdage.

Derudover har Rikke Riber Zachariassen gode kollegaer, der støtter op om de fleksible arbejdsforhold.

- Når jeg ikke er her, så er mine kollegaer gode til at overlappe ved behov, og de er også super gode til at opdatere mig med, hvad der er sket imens jeg har været væk. To af dem sidder med mange af de samme opgaver som mig – bare for nogle andre specialer - så de ved, hvad der foregår på afdelingen og i kvalitetsarbejdet. Så de er i høj grad med til at gøre det muligt.Siden er sidst opdateret 7-1-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring