Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Praktiske oplysninger Palliativt afsnit

 

Kontakt ved indlæggelse:

Med en åben indlæggelse til afdelingen, vil vi være behjælpelige med problemer relateret til din kræftsygdom.
Er du i kontakt med hjemmeplejen, kan det være en god idé at kontakte dem først, da de kan hjælpe med mange ting i hjemmet og kan vurdere, om en indlæggelse er det bedste for dig.
Du bedes kontakte os pr. telefon, inden du kommer, idet det giver os tid til at forberede din ankomst. Du kan kontakte os hele døgnet (se kontaktoplysninger).
Vi kan evt. være behjælpelige med transport til afdelingen.

 

Medbring ved indlæggelse:

Vi vil gerne have, at du medbringer din vanlige medicin inkl. inhalationsmedicin.

Yderligere oplysninger omkring mobiltelefon, internetadgang og indlæggelse, kan du se under: Patientinfo - om at være indlagt.

 

Stuegang

Der bliver gået stuegang på de patienter, der vurderes at have behov for det. Tidspunkt for stuegangen kan variere i forhold til lægens øvrige arbejdsopgaver. Hvis du selv har et behov for stuegang, er det vigtigt, at du informerer sygeplejersken, så kan hun være behjælpelig med at få arrangeret dette.
Vi vil altid meget gerne inddrage dine nærmeste i behandling, undersøgelse og pleje, i det omfang du har brug for det. Pårørende kan være både tætte familiemedlemmer og nære venner, men det er altid din beslutning, hvem du har med.

 
 

Påklædning

Det er muligt at have eget tøj på under indlæggelsen. Når du forlader din sengestue, skal du som minimum enten have dit eget tøj på, morgenkåbe eller sygehusets bukser og bluse.

 

Sygehuspræst

Når man bliver ramt af sygdom, kan der dukke mange tanker og følelser op, som man kan føle sig alene med. Man ved ikke helt, hvad fremtiden bringer og kan have brug for at tale med et andet menneske om det, der er tungt og svært. Derfor har vi også et tæt samarbejde med sygehuspræsten, som vi har mulighed for at etablere kontakt til.

 

Palliativt team

Opstår der komplekse problemstillinger under sygdomsforløbet, er det muligt at henvise til Palliativt team. Dette er et tværfagligt team, som er specialiseret i problematikker i den terminale fase, og er en tæt samarbejdspartner til det Palliative afsnit.

 

Hospice

Endvidere har vi et tæt samarbejde med Hospice Sydvestjylland, hvor det er muligt at henvise til et længere eller kortere ophold med henblik på symptomlindring. Her sigtes der mod at bedre de problemstillinger, der måtte være, for at kunne komme hjem igen.

 


Siden er sidst opdateret 18-3-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring