Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Behandlingsredskaber

Under indlæggelse
Hvis du under din indlæggelse har behov for behandlingsredskaber, kan du låne dem på Sydvestjysk Sygehus. Ergo- eller fysioterapeuten vurderer og afprøver sammen med dig, hvilke behandlingsredskaber, du har brug for og bestiller dem til dig.


Efter indlæggelse
Hvis du efter udskrivelse har behov for et behandlingsredskab i en begrænset periode, kan du låne det med hjem fra Sydvestjysk Sygehus. Det aftales med ergo- eller fysioterapeuten eller evt. personalet på afdelingen, hvilke behandlingsredskaber, du har behov for at låne med hjem. Du skal selv sørge for at få behandlingsredskaberne transporteret hjem.

Hvis du hører til et andet sygehus end Sydvestjysk Sygehus, skal behandlingsredskaberne lånes på dit hjemsygehus. Ergo- eller fysioterapeuten kan være behjælpelig med dette.

Du kan læse mere om behandlingsredskaber og hjælpemidler i Region Syddanmarks folder:
 Hjælpemidler – Hvor henvender du dig?
 

Aflevering af behandlingsredskaber i Esbjerg
De behandlingsredskaber, du har lånt, skal afleveres i Hjælpemiddeldepotet på Sydvestjysk Sygehus. På parkeringspladsen - med indkørsel fra Haraldsgade - er der reserveret parkeringsplads forbeholdt aflevering af hjælpemidler.

Du finder Hjælpemiddeldepotet i kælderetagen i bygningen Delfinen, indgang C fra Haraldsgade (se billeder)

Åbningstider i Hjælpemiddeldepotet:
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.30

Udenfor åbningstiden kan du aflevere dine behandlingsredskaber på det afmærkede felt uden for Hjælpemiddeldepotet. Indgangen er åben i tidsrummet kl. 06.30-20.30.

Har du spørgsmål vedrørende behandlingsredskaber kan du kontakte os på telefon nr. 7918 2391.
 

Aflevering af behandlingsredskaber i Grindsted
De behandlingsredskaber du har lånt, skal afleveres i Informationen eller i Fysioterapien på Sydvestjysk Sygehus Grindsted.

Åbningstider for aflevering af hjælpemidler:
Mandag – fredag kl. 8.00 – 13.30 i Fysioterapien
Mandag – fredag kl. 7.00 – 16.00 i Informationen

Du kan kontakte os vedrørende behandlingsredskaber på telefonnr. 7918 9681.

 


Siden er sidst opdateret 11-3-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring