Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Om Patient Ekspert Panel

Patient Ekspert Panel

 Patienter og personale samarbejder
om læring og udvikling i FAM

 Fælles læring og udvikling i Fælles Akut Modtagelsen


Fælles Akut Modtagelsen/ FAM på Sydvestjysk Sygehus er oprettet sept. 2010 og giver anledning til nye og gode tiltag.

Ved hjælp af patientinddragelse og patientinvolvering, ønsker vi at patienterne skal være vores partnere i udviklingsarbejdet.
Vi vil gerne inddrage patienterne i samarbejdet ved sparring og rådgivning til alles inspiration i vores lærings- og udviklingsarbejde.

Afdelingen vil gerne - som landets første Fælles Akutmodtagelse – etablere et panel bestående af akut-indlagte patienter, der med deres erfaringer og oplevelser, kan berige os med ideer, der kan løfte den patientoplevede kvalitet i FAM.


Patient Ekspert Panelet (PEP) er et dialogforum, sparrings- og rådgivningspanel og en del af hele indsatsen i forhold til at sikre den patientoplevede kvalitet i FAM på Sydvestjysk Sygehus.

PEP skal medvirke til at skabe en naturlig dialog mellem panelet / brugerne og Fælles Akut Modtagelsen og derigennem medvirke til at sikre brugerindflydelse.

PEP kan på eget initiativ udvælge temaer, som panelet finder relevant at få uddybet eller bearbejdet. PEP er dog ikke et forum for enkeltsager og det handler ikke om patientforenings- eller personalepolitik. 

Der er 8 brugere, udvalgt og inviteret af FAM med en fordeling af patienter, der enten har været i et kortere eller længerevarende akut forløb.
I alt består panelet af 4 patienter fra AMMA, 4 patienter fra AMC Nord og 8 personalemedlemmer, fordelt i forhold til stilling, fag og afsnit.

Valgperioden er 1 år, dog med mulighed for forlængelse.

Vi vil arbejde for tilfredse patienter og pårørende og at være hinandens partnere i udviklingsarbejdet.
 


Siden er sidst opdateret 11-3-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring