Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Medicinsk Ambulatorium Grindsted

Velkommen til Medicinsk Ambulatorium Grindsted
Medicinsk Område i Grindsted - Afdelingsforside

Om Medicinsk Ambulatorium Grindsted

Daghospitalet, Grindsted varetager vi undersøgelser, behandling og undervisning af ambulante patienter på Diabetes & Hormon Ambulatorium, Lungemedicinsk Ambulatorium og Hjertemedicinsk Ambulatorium.

 

Ved kontakt til ambulatorierne bruges følgende telefonnumre:

 

Hovednummer: 7918 9301

Sekretær: 7918 9328 

 


Har du styr på din medicin, når du rejser?
Danmark er med i det såkaldte Schengen-samarbejde, og det har betydning, når man rejser til udlandet med visse typer af medicin i bagagen.

Hvis du får medicin, som indeholder euforiserende stoffer, har du mulighed for at få en medicinattest på apoteket - også kaldet et pillepas. Pillepasset dokumenterer, at den medbragte medicin er til eget forbrug.

Det er ikke alt medicin, som du behøver en attest for at medbringe. Pillepasset er til medicin, der virker euforiserende, og som påvirker centralnervesystemet. Det er eksempelvis sovemedicin, stærke smertestillende midler og beroligende midler.

Hvis du ønsker et pillepas, skal du bruge en recept fra lægen på den pågældende medicin. Herefter kan apoteket udstede pillepasset, som er gratis.


Du kan læse mere om pillepasset på apotekets hjemmeside.


Hvis du rejser til lande uden for Schengen-samarbejdet
Hvis du skal rejse til et land uden for Schengen-samarbejdet, skal du kontakte det pågældende lands ambassade i Danmark  for at høre, om lovgivningen giver mulighed for at medbringe denne type medicin, samt hvilken dokumentation der kræves i det pågældende land.

Læs mere om hvor pillepasset er gyldigt
.

 

Kontakt

Medicinsk Ambulatorium
Sydvestjysk Sygehus
Solvej, INDGANG 5
7200 Grindsted


Telefon: 7918 9301
Kontakt os

(Træffes alle hverdage)Siden er sidst opdateret 24-9-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring