Dette er tekstversionen af Dine oplevelser skaber værdi!
Klik her for at komme til den grafiske version af Dine oplevelser skaber værdi!

Forside - Læs op - Sitemap


Dine oplevelser skaber værdi!


Patient- og pårørendepanelet er en platform hvorfra du, som patient eller pårørende, får mulighed for at præge nutidens og fremtidens sygehus med udgangspunkt i dét, der skaber værdi og kvalitet for dig.

Du skal fortælle os om, hvad du har oplevet, når du har besøgt Sydvestjysk Sygehus, så vi sammen kan blive klogere på, hvad der skal til for at gøre det endnu bedre for dig og andre. 

 

Billede fra Colourbox


Deltagere i panelet

I Patient- og pårørendepanelet sidder du overvejende sammen med andre patienter og pårørende, som også gerne vil dele deres erfaringer. For at dine og andres oplevelser kan blive omsat til forandring og udvikling, vil der også sidde 3-5 medarbejdere og en af sygehusets tre direktører.

På Sydvestjysk Sygehus tror vi på, at Patient- og pårørendepanelet kan:
 


Ved at kombinere patienters og pårørendes viden og erfaringer med sygehusets forskningsbaserede og faglige viden, så opnår vi et bredere grundlag for beslutninger og løsninger.

Medarbejderrepræsentanterne er omhyggeligt udvalgt blandt vores ledere på sygehuset, for at sikre de nødvendige kompetencer og handlekræfter, der skal til, for at ord kan blive til handling.

Her kan du få indflydelse

Som medlem af Patient- og pårørendepanelet deltager du i dialog om både overordnede emner og konkrete opgaver, som f.eks. at:
 


Det bliver også din opgave, som medlem af panelet, at komme med forslag til hvilke emner, der skal på dagsordenen.
 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk