Dette er tekstversionen af Medicinsk Ambulatorium
Klik her for at komme til den grafiske version af Medicinsk Ambulatorium

Forside - Læs op - Sitemap


Medicinsk Ambulatorium


 Medicinsk Ambulatorium - Forside

 

Ankomst til Medicinsk Ambulatorium
Ved ankomst til Medicinsk Ambulatorium finder du ankomststanderen og registrer dig med dit sundhedskort. Herefter kan du tage plads i venteområdet.
Her vil du blive indkaldt af lægen eller mødt af en social-og sundhedsassistent, som enten måler blodtryk, tæller puls og vejer/måler dig, eller blot viser dig videre til den planlagte aktivitet.

Almen Medicinsk Ambulatorium
Her tilbydes behandlinger som medicinering via blodbanen og blodtransfussion.
 

Lungemedicinsk Ambulatorium
Ambulatoriet modtager patienter til samtale med lungespecialister. Vi laver lungefunktionsundersøgelser, allergitester, vejleder i brug af diverse inhalationsmetoder og undersøgelser af iltindholdet i blodet.

Hjertemedicinsk Ambulatorium
Ambulatoriet modtager patienter til hjertescanninger (ekkokardiografi) og samtaler ved hjertespecialister (kardiologer). Vi påsætter hjertebåndoptagere og døgnblodtryksmålere som patienterne går med hjemme. Vi har kontrol af hjertesvigtspatienter og kontrol af patienter med atrieflimmer (forkammerflimren). 

Diabetes Ambulatorium
Ambulatoriet modtager voksne type 1 og type 2 diabetikere til individuelle samtaler med læge (endokrinolog), diætist og diabetessygeplejerske. Vi følger op på behandlingen, underviser i hensigtsmæssig kost, oplærer i at leve med diabetes, foretager undersøgelse af fødder og øjenscreening.Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk