Dette er tekstversionen af Røntgen, Scanning og Nuklearmedinsk Afdeling
Klik her for at komme til den grafiske version af Røntgen, Scanning og Nuklearmedinsk Afdeling

Forside - Læs op - Sitemap


Røntgen, Scanning og Nuklearmedinsk Afdeling


 
RAD/NUK
 
  

Røntgen, Scanning og Nuklearmedicinsk Afdeling er én afdeling med fælles ledelse, men bestående af to specialer. Afdelingen er en moderne fuldt digitaliseret afdeling, der lever op til samfundets krav om god service og kvalitet. Vi har patienten som det naturlige omdrejningspunkt for alt, hvad vi foretager os, og vi stræber hver dag efter at gøre det bedste for vores patienter.

De to specialer foretager tilsammen ca. 225.000 undersøgelser årligt og arbejder tæt sammen for at opnå de bedste forløb for vores patienter.  Vi modtager ambulante og indlagte patienter henvist fra afdelinger og ambulatorier ved Sydvestjysk Sygehus, ambulante patienter fra primærsektoren og patienter henvist fra andre regioner.

Det radiologiske speciale finder du på alle sygehusets tre matrikler - Esbjerg, Grindsted og Brørup. Det er forskelligt hvilke undersøgelser der tilbydes på de forskellige matrikler, men vi dækker generelt næsten alle undersøgelser og -behandlinger indenfor radiologien, så som MR- og CT skanning, ultralyd, biopsi (udtagning af vævsprøver) og andre invasive procedure samt røntgenundersøgelser og mammografi.

Det nuklearmedicinske speciale finder du i Esbjerg. Lokalerne her danner rammen for optimale forhold for både patienter samt personale. Vi udfører undersøgelser indenfor specialet med både gammakamara, SPECT/CT og PET/CT. 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk