Skip til primært indhold

Information om COVID-19

Læs seneste nyt om Information om COVID-19

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset. På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.

Coronapas

Du skal fortsat have et gyldigt coronapas, hvis du skal ind på sygehuset som besøgende (gælder ikke hvis du kommer på sygehuset som patient). Du skal kunne fremvise dit coronapas, hvis personalet beder dig om det. 

Brug af mundbind

For at vi bedst muligt kan beskytte vores ældre og sårbare patienter, skal du fortsat benytte mundbind, når du kommer på sygehuset. Det skal du også, når du skal testes på et af vores covid19-testcentre eller vaccineres i et af vores vaccinationscentre. Vi opfordrer stadig til, at man holder afstand på sygehusene og opfordrer dig til at huske god håndhygiejne i forbindelse med dit besøg på sygehuset.

Undgå at coronavirus breder sig

  • mød ikke op, men ring!

Hvis der er mistanke om corona (COVID-19), skal du gøre følgende:

  • Du må ikke møde op på hos din praktiserende læge, på hospitalet eller i skadestuen, hvis du tror, at du har coronavirus/COVID-19.
  • Du skal i stedet ringe til din egen læge.

Hvis du har spørgsmål om corona-virus - se Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller ring til deres hotline.

APPFWU02V