Skip til primært indhold

Forening

Læs om Sydvestjysk Sygehus foreninger herunder Kunstforeningen eller Personaleforeningen.

På denne side kan du læse om Sydvestjysk Sygehus foreninger, herunder Kunstforeningen eller Personaleforeningen Fodslaw. Naviger i fold-ud menuerne herunder.

Kunstforeningen

Kunstforeningen på Sydvestjysk Sygehus er en forening med cirka 160 medlemmer. Bestyrelse er sammensat af engagerede ansatte, som gør en frivillig indsats, og som har en fælles interesse i kunst, eller måske et godt håndværk. At alt som udstilles gennem kunstforeningen, ikke nødvendigvis er kunst, fremgår af definitionen fra den frie encyklopædi.

Bestyrelsen ønsker gennem udstillingerne, at vise et varieret udsnit af hvad der foregår i det vestjyske, men udelukker naturligvis ikke udstillere fra andre egne af landet.   

Formålet med foreningen er, som det fremgår af vedtægterne, at fremme interessen for og forståelsen af billedkunst, skulptur og arkitektur, blandt ansatte på Sydvestjysk Sygehus.

Læs den officielle strategi for Sydvestjysk Sygehus Kunstforening her

Kunstforeningen er kun for ansatte ved Sydvestjysk Sygehus.

Indmeldelse til Kunstforeningen sker ved at trykke her.

Til kunstnere.

Personaleforeningen Fodslaw

Personaleforeningen Fodslaw er for alle ansatte ved Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Fodslaw formål er gennem aktiviteter og sammenkomster at arbejde for at fremme og styrke det sociale sammenhold og den arbejdsmæssige samhørighed på Sydvestjysk Sygehus - herunder Seniorklubben.

Tilmeldinger til arrangementer i personaleforeningen og spørgsmål rettes til svs-fodslaw@rsyd.dk

Er du interesseret i at se de forskellige aktiviteter bør du blive medlem af Facebook gruppen "Personaleforeningen Fodslaw" 

Alle ansatte (dog ikke tilkaldevikarer) ved Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, Grindsted og Brørup kan blive medlem af Personaleforeningen Fodslaw.

Kontingent udgør 10 kr. pr. md. som trækkes ved lønudbetaling. Medlemskab ophører ved ansættelsesforholdets ophør.

  • OBS! Blanketten virker ikke på internet explorer - brug i stedet Google Chrome som browser.

For at blive seniormedlem er det besluttet, at medlemskabet kun kan ske ved direkte overgang fra FODSLAW til Seniorklubben. Medlemsskabet i seniorklubben skal tegnes senest 6 måneder efter ansættelsesforholdets ophør. Kontingent hertil udgør 120 kr. som opkræves 1 gang om året.

Jf. Personaleforeningens vedhæfter §3.3 skal udmeldelse ske ved at du sender en mail til nedenstående mail, hvori du i emnefelt skriver "Udmeldelse Fodslaw", og i selve mailen tilføjer Navn, lønnummer, hvor du arbejder og mailadresse. Udmeldelse kan kun ske én gang i året med én måneds varsel pr. 1. august, således sidste medlemsdag er den 31.08. Melder man sig ud før denne dato er man velkommen til at deltage i personaleforeningens arrangementer indtil den 31.08.

 

Herunder finder du seneste referat fra generalforsamling. 

Kontakt Fodslaw på svs-fodslaw@rsyd.dk 

Bestyrelsen består af 7 bestyrelsesmedlemmer, 1 seniorrepræsentant og 2 suppleanter.

APPFWU01V