Skip til primært indhold

Forskerstøtte

Læs mere herunder

Få hjælp til forskning, puljer, medicinsk bibliotek mv. via "Én indgang for forskere" ved Sydvestjysk Sygehus. Funktionen er for alle ansatte på Sydvestjysk Sygehus. Kontakt til "Én indgang for forskning" kan ske til Forskningscentret via e-mail: SVS-forskning@rsyd.dk eller kom gerne på besøg. Vi har kontor i Bygning J, 2. sal (rum 270).

Funktionen arbejder ud fra princippet om at finde svar på alle henvendelse fra forskere på Sydvestjysk Sygehus, der vedrører forskning. "Én indgang" har særlig fokus på støttefunktioner for forskningen, men alle henvendelser er velkomne. En indgang står også for anmeldelse af projekter til regionens interne fortegnelse over databehandling (tidligere anmeldelse til Datatilsynet), udsendelse af nyheder om forskning og etablering af kontakter mellem forskere mv.

Læs her om en række relevante forskerstøttefunktioner

Som forsker og ansat på Sydvestjysk Sygehus og tilknyttet Syddansk Universitet (SDU) gives adgang til en række hjælpefunktioner, som i de fleste tilfælde kan anvendes uden gebyrer. Det gælder f.eks. fundraising, udvikling af databaser og adgang til sikker server for opbevaring af data.

PORTAL for støttefunktioner i Region Syddanmark og SDU

Region Syddanmark og SDU en fælles portal, der giver adgang alle fælles regionale og SDU støttefunktioner - Læs mere

OPEN: Open Patient data Explorative Network

OPEN hjælper sundhedsvidenskabelige forskere i Region Syddanmark med dataindsamling, biobank, statistik, NVIVO, RedCap databasen, registerdata og formalia omkring deres forskningsprojekter herunder tilladelser.

Læs om alle deres støttefunktioner på hjemmesiden

Der er en række støttefunktioner tilgængelige lokalt på Sydvestjysk Sygehus

Medicinsk Bibliotek

Få hjælp til litteratursøgning og adgang til artikeldatabaser – Sydvestjysk Sygehus Medicinsk Bibliotek

Økonomi og budget

I Økonomifunktionen gives support til budget i forhold til forskningsansøgninger f.eks. vedr. satser og opfølgning og rapportering i forhold til bevillinger, ansættelser evt. Kontaktperson: Morten Lyhne Jørgensen, vicekontorchef, Økonomi- og Planlægningsafdelingen, Økonomi og Planlægning, E-mail: Morten.Lyhne.Joergensen@rsyd.dk, Direkte: 7918 2040, Mobil: 4027 8304

Anmeldelse vedr. opbevaring og behandling af data (tidligere til Datatilsynet): anmeldelse sker lokalt på sygehuset via forskningscentret. 

IT-informationssikkerhed

På sygehuset gives support omkring IT-systemer/-servere - kontaktperson: Majbritt Maasbøl, Informationssikkerhedskoordinator, e-mail: Majbritt.Maasbol@rsyd.dk, Direkte: 7918 3570

Statistisk support: Det er muligt at få metodiske råd og statistisk vejledning lokalt på sygehuset. Kontaktperson: Gabriele Berg-Beckhoff, e-mail: gbergbeckhoff@health.sdu.dk, mobil: 5034 4349

APPFWU02V