Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Skadestuen i Esbjerg

 

Om Skadestuen

Hvis du kommer til skade og har brug for behandling, skal du  ringe til regionens Læge- og Skadevagt på nummeret 70110707, inden du møder op på Skadestuen eller Skadeklinikken. Det er vigtigt at understrege, at den tid du får er en vejledende tid. Behandlingsrækkefølgen prioriteres altid efter hvort stort behov der er for hurtig hjælp.


Telefonen er bemandet med erfarne og specialuddannede sygeplejersker og læger, som hjælper dig med råd og vejledning – døgnet rundt.

 

Du kan også kontakte egen læge på hverdage mellem kl. 8 og 16 for at få behandlet skader.

 

Skadestuen behandler personer, der er kommet alvorligt og akut til skade. Det kan være skader lige fra sår, forvridninger, knoglebrud, til svært tilskadekomne. Desuden behandler vi forskellige medicinske lidelser som eksempelvis vejrtrækningsbesvær, kramper, forgiftninger, hjerteproblemer. 

Skadestuen har desuden beredskabsfunktion i tilfælde af store ulykker eller katastrofer.

 

Du kan også altid ringe til Skadestuen på telefonnr. 70110707 eller på sikker e-mail via borger.dk.
 

Se mere om at sende sikker digital post til sygehuset her.

Modtagelse

Ved ankomst til Skadestuen skal du henvende dig ved lægesekretæren. Her vil du blive skrevet op og efterfølgende bedt om at, tage plads i venteværelset,  indtil du bliver kaldt ind til undersøgelse og behandling.

 

Behandlingsrækkefølgen prioriteres, efter hvor stort behov, der er for hurtigt hjælp. Skadestuen behandler altså ikke nødvendigvis patienterne i den rækkefølge, de er ankommet eller har tid.


Ventetid

I Region Syddanmark registreres løbende opdateret ventetider på skadestuer/skadekliniker. Det er et øjebliksbillede, der kan ændre sig i tilfælde af større ulykker (se knappen "ventetider" til højre).

 

Vi prioriterer løbende behandlingsrækkefølgen efter skadens karakter, så patienter med størst behov bliver behandlet først. Derfor kan ventetiden være af forskellig længde.

 

I venteværelset er der gratis kaffe, te og vand under ventetiden.
Der er også en automat, hvor du kan købe sodavand, slik og chokolade i forhallen.

Desuden er der fjernsynog læsestof, samt et afskærmet børneområde.

 

Al rygning skal foregå udenfor. 

Kontakt

Skadestuen Esbjerg
Finsensgade 35
6700 Esbjerg

Find vej

Telefon: 70 11 07 07

 

Klik her for at se i fuld skærm
Oversigtskort som billede SVS Esbjerg lille

Indgang til Skadestuen via hovedindgangen

Parkeringsforhold


Der parkeres på P-pladsen ved sygehuset, hvis varigheden af behandlingen overstiger 3 timer skal parkeringen registreres på I-Pad i forhallen. 


Det er naturligvis tilladt at sætte en pårørende af eller samle op ved hovedindgangen.


Siden er sidst opdateret 11-2-2021Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring