Skip til primært indhold

Sengeafsnit E2

Læs mere herunder

Specialet Gigt- og Bindevævssygdomme er placeret på det medicinske sengeafsnit E2. Specialet råder over 6 senge, hvor patienter med gigt- og bindevævssygdomme indlægges. Her modtages patienter med akut behov for behandling af reumatologiske, inflammatoriske lidelser. Desuden modtages patienter med andre medicinske lidelser, der ikke kræver indlæggelse på anden specialafdeling, og især hvis patienten også har en reumatologisk sygdom.

Udredning og behandling foregår i tæt samarbejde mellem afdelingens personalegrupper med patienten i centrum. Udover dette modtager sengeafsnittet også patienter fra ambulatoriet, der skal have længerevarende infusionsbehandling.

Sengeafsnittet kan træffes per telefon alle hverdage på telefon 7918 2247

E-mail

Send sikker mail til Gigt- og Bindevævssygdomme via borger.dk. Skriv gerne "Sengeafsnit E2 - Gigt- og Bindevævssygdomme" i emnefeltet.

Besøgstider

Som udgangspunkt har afsnittet frie besøgstider, og du er altid velkommen til at besøge dine pårørende. Som sygdomsramt har man oftest et stort behov for at have tæt kontakt med dem man holder af, ligesom man har et særligt behov for at hvile og samle kræfter. Det betyder, at besøg altid kan ske under hensyntagen til patientens og medpatienters behov for behandling, pleje og hvile.

Af hensyn til patienternes behov for hvile, frabedes dog besøg i tidsrummet kl. 12.00-14.00, samt efter kl. 21.00. Hvis patientens tilstand er dårlig, og vedkommende har behov for pårørende, kan det aftales med personalet, at pårørende opholder sig hos patienten.

APPFWU02V