Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden


Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilNyhedsbrevpilNyhedsbrev 11. augustpilNavnenyt: Klinisk Diagnostisk Afdeling har fået ny ledelse

Navnenyt: Klinisk Diagnostisk Afdeling har fået ny ledelse

Bragt i nyhedsbrevet SVS-NYT den 11. august 2017

Navnenyt: Ny ledelse i Klinisk Diagnostisk Afdeling
 

Ny ledelse i KDA
 

190 medarbejdere på Sydvestjysk Sygehus har fået ny ledelse. Det er Klinisk Diagnostisk Afdeling, der har fået en ny driftschef og en ny ledende overlæge i spidsen.

Brian Fauerskov er ny driftschef, mens Anna-Marie Bloch Münster er ny ledende overlæge.

Brian Fauerskov kommer fra en stilling som laboratorieleder i Novozymes. Før det har han bl.a. været afdelingsleder på Retsmedicinsk Institut på SDU og laboratoriechef på Regionshospitalet i Grenaa.
Han er uddannet cand.scient. i humanernæring fra SDU i 1995 og forsvarede i 1999 sin ph.d. om cellebiologi på Roskilde Universitet. Han har derudover en diplomuddannelse i ledelse fra SDU.

Anna-Marie Bloch Münster, der 1. februar tiltrådte som overlæge på Klinisk Biokemisk Afsnit og leder af Enheden for Tromboseforskning, er konstitueret ledende overlæge fra 1. august 2017 og frem til 1. august 2018. I den periode vil Anna-Marie Bloch Münster fortsætte som leder af Enheden for Tromboseforskning.

Anna-Marie Bloch Münster er uddannet læge fra Odense Universitet i 1992, forsvarede sin ph.d. ved Syddansk Universitet i 2003 og blev speciallæge i klinisk biokemi i 2005.
Hun var overlæge på Klinisk Biokemisk Afsnit på Sydvestjysk Sygehus fra 2007 til 2009. Siden har hun været ledende overlæge på bl.a. Klinisk Biokemisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital og på Klinisk Biokemisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest.

Den nye ledelse står i spidsen for en organisation på cirka 190 medarbejdere og fem laboratoriespecialer, der i 2013 flyttede i nye og nyrenoverede faciliteter.
Det nye laboratoriehus er fyldt med automatiseret og avanceret teknologi, som har betydet helt nye standarder for patientsikkerhed og effektive analyser, som afdelingen laver 5,3 mio. af hvert år.

Klinisk Diagnostisk Afdeling, som er kendt for et aktivt forskningsmiljø, omfatter specialerne klinisk biokemi, klinisk immunologi, patologisk anatomi, klinisk mikrobiologi, infektionshygiejne samt Molekylærbiologisk Laboratorium. Afdelingen betjener SVS og primærsektoren fra optageområdet.

 


Siden er sidst opdateret 11-8-2017Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring