Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden


Forside - Sydvestjysk SygehuspilOm ospilNyhedsbrevpilNyhedsbrev 11. augustpilSVS inviterer indenfor til et kig på byggeriet

SVS inviterer indenfor til et kig på byggeriet

Bragt i nyhedsbrevet SVS-NYT den 11. august 2017

Søndag den 3. september 2017 afholder 19 af Danmarks sygehuse Åbent hospital – det gør vi også på Sydvestjysk Sygehus. Kl. 10.00 til 14.00 er byggepladsen åben, hvor nysgerrige og interesserede kan blive klogere på, hvad og hvorfor vi ud- og ombygger på SVS Esbjerg.

 

Åbent hus i sygehusbyggerietSygehusbyggerierne er blevet kaldt Danmarkshistoriens største byggeprojekt siden det store kirkebyggeri i 1100-tallet.

Og selvom der frem til 2025 bliver bygget nyt og om på hele 43 sygehuse, viser en analyse fra 2016, at danskerne ikke helt er klar over, hvorfor flere af landets sygehuse bliver bygget ud og om.

Derfor har Danske Regioner i samarbejde med landets fem regioner lavet en landsdækkende kampagne med titlen ”Vi bygger for livet”.

Kampagnen skal gøre danskerne opmærksomme på, at regionerne bygger nyt og om, fordi kvaliteten af behandlingen på sygehusene, skal styrkes. Sundhedsvæsnet skal gentænkes og fremtidssikres, og patienten skal være i centrum.

Åbent hospital - også på SVS Esbjerg
Et af de tiltag, der skal øge danskernes kendskab til landets sygehusbyggerier, er arrangementet ”Åbent hospital”.

Åbent hospital afholdes landet over den 3. september på i alt 19 sygehuse – herunder også Sydvestjysk Sygehus.
 

På Sydvestjysk Sygehus åbner vi byggepladsen kl. 10.00 til 14.00 og byder på rundvisning i byggeriet, smagsprøve på nyt bespisningskoncept, maskiner, leg og meget mere. Derudover får vi også besøg af en regionsrådspolitiker, som giver en kop kaffe og et stykke kage.

Alle interesserede og nysgerrige er velkomne!
Følg med på sygehusbyggeriets Facebookside, hvor vi løbende vil holde dig opdateret.
 


Siden er sidst opdateret 11-8-2017Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | Tilgængelighedserklæring