Dette er tekstversionen af Mad og drikke på Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Mad og drikke på Sydvestjysk Sygehus

Forside - Læs op - Sitemap


Mad og drikke på Sydvestjysk Sygehus


 Køkkenpersonale smiler, står bag ved buffet i patientcafé i et etagekøkken

Kære patient
Det er vigtigt for dig, at du spiser og drikker rigeligt under din indlæggelse, så du kan få fornyet energi.
Du tilbydes dagligt frisk og veltillavet mad samt drikke til 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider.

Hovedmåltider

Mellemmåltider

Anden relevant info

Anbefalet kosttype
På sygehuset sammensættes maden efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger for Sygehuskost, kost til Småtspisende og Normalkost. Personalet informerer dig om hvilken type mad og drikkevarer, som du anbefales at spise og drikke under din indlæggelse.
Du er altid velkommen til at spørge plejepersonalet om yderligere information.

Sygehuskost, anbefalinger

Kost til småtspisende, anbefalinger


Normalkost, anbefalinger

Sygehuskost, buffet
Morgen

Frokost, Esbjerg - Aften, Grindsted

 

Aften, Esbjerg - Middag, Grindsted

Mellemmåltider

Drikkevarer

 

Mad til gæster og pårørende
I Esbjerg ligger kiosk og café Finsen i forhallen.
Åbningstider: Hverdage kl. 7.00-20.00, weekends kl. 10.00-20.00 og helligdage kl. 10.00-16.00

I Grindsted ligger kiosk/café Engparken ved indgangen.
Åbningstider: Alle hverdage kl. 9.00-13.00

Gæster og pårørende er velkomne til at medbringe egen mad og drikke, så I kan spise sammen.

Dine kommentarer og forslag
Vi bestræber os altid på at yde vores bedste for dig, og opfordrer dig til at skrive din mening om maden.
Skriv frit - både godt og mindre godt. Dine kommentarer kan afleveres til pleje- eller køkkenpersonalet.

Du kan også sende os en mail på svs-produktionskoekkenet@rsyd.dk

På forhånd tak for dine kommentarer 

Med venlig hilsen
Køkkenpersonalet på Sydvestjysk Sygehus

Logo



Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk