Dette er tekstversionen af Graviditet, fødsel og barsel
Klik her for at komme til den grafiske version af Graviditet, fødsel og barsel

Forside - Læs op - Sitemap


Graviditet, fødsel og barsel


Tryk på det ikon du vil læse om:

Graviditet
Fødsel
Barsel
 
 
"Mit Forløb" indeholder relevant information omkring graviditet, fødsel og barsel. Hent appen "Mit Forløb" via AppStore eller Google Play, eller tryk på ikonet nedenfor.
Åben derefter appen, tryk på "Sydvestjysk Sygehus", derefter "Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling", og til sidst det emne du ønsker at vide mere om.
MitForlob

 

På Sydvestjysk Sygehus brænder vi for, at I som familie får de bedste betingelser for at gennemleve graviditet, fødsel og barselsperiode med tryghed og sikkerhed, så I kommer styrket igennem denne naturlige livsproces.

Vi er flere afdelinger med forskellige personalegrupper, der samarbejder for at sikre jer et sammenhængende forløb tilrettelagt efter jeres behov fra graviditeten er en realitet, til I befinder jer derhjemme med jeres spæde barn.

På vores fælles hjemmeside kan I finde oplysninger om graviditet, fødsel og barsel og om de enkelte afdelingers tilbud.

Brug menuen til venstre eller klik på genveje og ikoner. Undervejs finder I flere links til relevante hjemmesider, hvis I vil vide mere.

 

Fokus på de gode tilbud, der dækker dit og din partners behov:

Har du eller I gode ideer til hvordan vi kan gøre disse sider endnu bedre, er I meget velkomne til at sende os en mail. Se kontakt nederst i menuen til venstre.


Se en film om graviditet, fødsel og barsel på Sydvestjysk Sygehus
 Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk