Dette er tekstversionen af Graviditet, fødsel og barsel
Klik her for at komme til den grafiske version af Graviditet, fødsel og barsel

Forside - Læs op - Sitemap


Graviditet, fødsel og barsel


 

På Sydvestjysk Sygehus brænder vi for, at I som familie får de bedste betingelser for at gennemleve graviditet, fødsel og barselsperiode med tryghed og sikkerhed, så I kommer styrkede igennem denne naturlige livsproces.

Vi er flere afdelinger med forskellige personalegrupper, der samarbejder for at sikre jer et sammenhængende forløb tilrettelagt efter jeres behov fra graviditeten er en realitet, til I befinder jer derhjemme med jeres spæde barn.

På vores fælles hjemmeside kan I finde oplysninger om graviditet, fødsel og barsel og om de enkelte afdelingers tilbud.

Brug menuen til venstre eller klik på genveje og ikoner. Undervejs finder I flere links til relevante hjemmesider, hvis I vil vide mere.

Aktuelt - marts 2019:
På Sydvestjysk Sygehus behandler vi gravide, som har risiko for at smitte deres nyfødte barn med streptokokker, i overensstemmelse med de nationale kliniske retningslinjer. Snart tilbydes en ny test, som på få timer afslører behovet for antibiotika under fødslen.Den nye test indføres i løbet af de kommende måneder.
Har du spørgsmål til brugen af antibiotika under fødslen, så snak med din jordemoder ved næste konsultation.
 

Fokus på de gode tilbud, der dækker dit og din partners behov:

Har du eller I gode ideer til hvordan vi kan gøre disse sider endnu bedre, er I meget velkomne til at sende os en mail. Se kontakt nederst i menuen til venstre.


Se en film om graviditet, fødsel og barsel på Sydvestjysk Sygehus
 Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk