Dette er tekstversionen af Medicinsk Afsnit Grindsted
Klik her for at komme til den grafiske version af Medicinsk Afsnit Grindsted

Forside - Læs op - Sitemap


Medicinsk Afsnit Grindsted


Velkommen til Medicinsk Afsnit Grindsted
Medicinsk Område i Grindsted - Afdelingsforside

Om Medicinsk Afsnit Grindsted
Medicinsk Sengeafsnit og Medicinsk Ambulatorium tilbyder behandling både under indlæggelse og ambulant.

Medicinsk Sengeafsnit varetager vi akutte indlæggelser, observation, undersøgelser, pleje og rehabilitering af medicinske og kardiologiske patienter.
Patienter indlægges med mange forskellige medicinske lidelser både akutte og kroniske. Derudover fungerer vi som stamafdeling for flere terminalpatienter.

I Medicinsk Ambulatorium varetager vi undersøgelser, behandling og undervisning af ambulante og indlagte patienter indenfor kardiologi, lungemedicin, endokrinologi og almen medicin.


Har du styr på din medicin, når du rejser?
Danmark er med i det såkaldte Schengen-samarbejde, og det har betydning, når man rejser til udlandet med visse typer af medicin i bagagen.

Hvis du får medicin, som indeholder euforiserende stoffer, har du mulighed for at få en medicinattest på apoteket - også kaldet et pillepas. Pillepasset dokumenterer, at den medbragte medicin er til eget forbrug.

Det er ikke alt medicin, som du behøver en attest for at medbringe. Pillepasset er til medicin, der virker euforiserende, og som påvirker centralnervesystemet. Det er eksempelvis sovemedicin, stærke smertestillende midler og beroligende midler.

Hvis du ønsker et pillepas, skal du bruge en recept fra lægen på den pågældende medicin. Herefter kan apoteket udstede pillepasset, som er gratis.


Du kan læse mere om pillepasset på apotekets hjemmeside.


Hvis du rejser til lande uden for Schengen-samarbejdet
Hvis du skal rejse til et land uden for Schengen-samarbejdet, skal du kontakte det pågældende lands ambassade i Danmark  for at høre, om lovgivningen giver mulighed for at medbringe denne type medicin, samt hvilken dokumentation der kræves i det pågældende land.

Læs mere om hvor pillepasset er gyldigt
.

Kontakt

Medicinsk Sengeafsnit
Sydvestjysk Sygehus
Engparken 1
7200 Grindsted
 

Telefon: 7918 9202
Kontakt os
 

Medicinsk Ambulatorium
Sydvestjysk Sygehus
Engparken 1
7200 Grindsted

Telefon: 7918 9326
Kontakt os

(Træffes alle hverdage)
 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk